Home Hírek Egyed Zsolt: a martonyi gyilkos legfeljebb 9 évet kaphat tettéért?

Egyed Zsolt: a martonyi gyilkos legfeljebb 9 évet kaphat tettéért?

1887

Egyed Zsolt: a martonyi gyilkos legfeljebb 9 évet kaphat tettéért?

A Martonyban történt brutális gyilkosság ügyében tájékoztatta a sajtót a Jobbik B.A.Z megyei országgyűlési képviselője, mint mondta elég a bűncselekményekre vonatkozó adatok tudatos kozmetikázásából. Szerinte Borsodban elmúlt a 24. óra.

24

Megdöbbentő eset történt megyénkben az elmúlt héten, melyről mai napig hallgat a rendőrség: Martonyiban brutálisan vert agyon puszta kézzel egy ötgyermekes családapát egy feltételesen szabadlábon lévő fiatal férfi. Ehhez a durva cselekedethez elég indíték volt neki, hogy feltételezése szerint felesége az áldozattal megcsalta. Valójában segített az asszonyon: kölcsönadott nekik. Halál járt érte.

Amíg a rendvédelmi szervek ódákat zengenek Borsod közbiztonságáról, amíg miniszterelnökünk Európa megmentőjeként tetszeleg Tusnádfürdőn, a valóságban egymást érik a durvábbnál durvább bűncselekmények, melyek a cenzúra áldozatává válnak.

A Jobbik felszólítja az illetékeseket: fejezzék be a statisztikák mutogatását, a manipulációt, a valóság ferdítését! Húzzák ki a fejüket a homokból, és nézzenek szembe a valós állapotokkal! A 24. óra elmúlt, néhány évre vagyunk attól, hogy az elmaradt büntetések eredményként általánossá váljon a bűnöző életvitelt folytatók terrorja a törvénytisztelő állampolgárokkal szemben.

Úgy tudjuk, a martonyi gyilkos legfeljebb 9 évet kaphat tettéért. Ha ez igaz, nincs miről beszélni. Baj van!

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője

Forrás: MTI/jobbik.hu

Indexkép: hir24.hu

Hozzászólás