Home Hírek Licitált már a Görbicz mezére? Defibrillátorhoz segítheti vele a Ózdot

Licitált már a Görbicz mezére? Defibrillátorhoz segítheti vele a Ózdot

1533
Július elejétől ismét egy jótékonysági árverés kezdődik el Ózdon. – olvasható az Ózdi KC honlapján
Görbicz Anita utolsó válogatott fellépésén viselt bemelegítő dresszét bocsátják árverésre, amelyre az Ózdi KC hivatalos honlapján keresztül, két hónapon át lehet licitálni. Az értékes relikviát Csalavári József ajánlotta föl a férfi kézilabda klub számára, méghozzá azért, hogy ezzel is a város sportéletét szolgálják.
Csalavári József az elmúlt hónapokban számos ózdi közösségi programban vállalt aktív szerepet. A nevéhez fűződik a régiségvásár elindítása a piacon, de az idei Gyermeknapon és egy Jótékonysági Koncerten is rendezőként vett rész, méghozzá miskolci lakosként.

– Az elmúlt hónapokban nagyon megkedveltem az ózdi embereket, sok szeretetet és pozitív visszajelzést kaptam az elvégzett munkáról – tekintett vissza Csalavári József. – Éppen ezért gondoltam azt, hogy elindítsuk az újabb jótékonysági árverést. Görbicz Anita válogatott kézilabdázó – akinek a párja az ózdi származású labdarúgó, Vincze Ottó – bemelegítő dresszére lehet licitálni, amit a válogatott tagjai láttak el kézjegyükkel. Bízom benne, hogy nem csak a kézilabdát szerető magánszemélyek és vállalkozók figyelme akad meg az akción, hiszen a cél ezúttal is nemes.

Néhány esztendővel ezelőtt ugyanis már volt törekvés arra, hogy a Városi Sportcsarnokban egy bárki által kezelhető defibrillátor készüléket helyezzenek el. Akkor az anyagi forrás – a gyűjtés ellenére – nem jött össze, most viszont a mez árverés vagy teljes egészében, vagy részben fedezné a költségeket. Ez nem csupán a kézilabdázók számára fontos, hiszen a sportcsarnokban több egyesület tart edzéseket, emellett pedig a tömegsportra is használják a létesítményt. A licitálás július 1-jén kezdődik el, és egészen augusztus végéig tart. A bemelegítő mez kikiáltási ára 50 ezer forint, amit 10 ezerével lehet emelni az ozdikc[kukac]gmail.com e-mail címen. A klub honlapján, a www.ozdikc.hu-n pedig az éppen érvényben lévő, legmagasabb felajánlást teszik közzé.

Forrás és kép: ozdikc.hu

Hozzászólás