Home Magyarország A kormány Borsodba is küldene migránsokat

A kormány Borsodba is küldene migránsokat

1471

A kormány Borsodba is küldene migránsokat

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlés legutóbbi ülésén a Jobbik kérdést intézett a Fideszhez: lesznek-e megyénkben menekülttáborok? A határozott nem helyett Török Dezső fideszes elnök közölte: 40-60 iskolás korú migráns oktatásáról, vagyis hosszútávú itt tartásáról már folynak a kormánnyal a tárgyalások, és ez még csak a kezdet.

Valóban. A gyermekekkel érkező felnőttek többszáz fős tömege egy olyan társadalmi krízis kezdetét jelentheti, ami Borsod számára könnyen a vég lehet, legyen szó oktatásról, szociális ellátásról vagy közbiztonságról.

A Jobbik álláspontja egyértelmű: az illegális bevándorlókat a hadsereg segítségével válogatás nélkül vissza kell fordítani a határon, aki pedig már itt van, azt abban kell segíteni, hogy minél hamarabb eljusson Nyugat-Európába. És nem Borsodba, ahogy azt a fideszesek tervezik.

Felszólítjuk a Fidesz megyei politikusait, nyilatkozzanak arról, támogatják-e, hogy a kormány Borsod-Abaúj-Zemplénbe migránsokat küldjön! – írja Hocza Tamás, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke, önkormányzati képviselője

forrás: jobbik.hu

Hozzászólás