Home Érdekességek Rangos elismerésben részesült a miskolci egészségügyi szakközépiskola

Rangos elismerésben részesült a miskolci egészségügyi szakközépiskola

2162

Rangos elismerésben részesült a miskolci egészségügyi szakközépiskola

A Magyar Ápolók Napja alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át a miskolci Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola szakoktatói munkaközössége.

A Magyar Ápolók Napját 2014 óta minden február 19-én tartják, az ápolásban dolgozók munkájának, és az első vezető ápoló Kossuth Zsuzsanna születésének tiszteletére. Ez évben, február 22-én hétfőn, Budapesten a Duna Palotában került megtartásra az ünnepi műsor és díjátadó. Az ünnepség keretében kiosztásra került Batthyány Strattmann László díj, több Pro-Sanitate Díj és a Miniszteri Elismerő Okleveleket is ezen alkalommal adták át. Ezen felül a Magyar Ápolási Egyesület átadta a Kossuth Zsuzsanna díjat, illetve megválasztották az év Tiszteletbeli Ápolóját is.

Ferenczi 3

Ferenczi 1
A Ferenczi Sándor Szakközépiskola igazgató-helyettesének, Szegedi Juditnak gratulál az Ápolási Egyesület elnöke Bugarszki Miklós

Ferenczi 4

 

 

A miskolci Ferenczis szakoktató munkaközösség  részére járó szakmai elismerést Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára adta át, és Bugarszki Miklós a Magyar Ápolási Egyesület elnöke köszöntötte a kitüntetett tanárokat.

A Ferenczi Sándor Szakközépiskola szakoktató munkaközössége az ápolók utánpótlása érdekében végzett, magas szakmai színvonalú munkájuk elismeréseképpen kapta az oklevelet.

A díjátadó ünnepségen az iskola diákjai, színvonalas műsort adtak, amely komoly hatást váltott ki a nézőkből. A szívhez szóló, az ápolói munka nehézségeit, az ápoló és a beteg kapcsolatát bemutató jelenet során többen a közönségből könnyeikkel küzdöttek a meghatódottságtól. A közel 2 órás rendezvény a kitüntetettek közös csoportképével zárult.

Ferencz 2
A Ferenczis tanári munkaközösség, akik az elismerésben részesültek

P1110397j

A kitüntetéshez és az eddig elvégzett munkához szívből gratulálunk!

Hozzászólás