Home Hírek Janiczak bejelentése Budapesten-Lemondott a díjazásról

Janiczak bejelentése Budapesten-Lemondott a díjazásról

1421

Lemondtam-kezdi sokat sejtetően a polgármester…

Budapesti sajtótájékoztatómon jelentettem ezt ma be, melyet Szilágyi György országgyűlési képviselőnkkel közösen tartottam.-kezdte tájékoztatóját Janiczak Dávid a legnépszerűbb közösségi oldalon.

Az elmúlt hetekben a lakosság félrevezetésére aljas szándékkal elkövetett kommunikációs bűncselekmények áldozata lettem, ugyanis a kormánypárt oldaláról többször is korruptnak neveztek jogszerűen felvett javadalmazásomért.
Nem engedem meg, hogy városom, pártom és saját tisztaságomon csorba essen! Ezért múlt héten pénteken LEMONDTAM felügyelő bizottsági tagságomról, lemondtam közbeszerezési döntéshozói tiszteletdíjamról február elsejei hatállyal, és a Sajó-Bódva Hulladékgazdálkodási Társulásban betöltött alelnöki pozíciómról – bár azzal javadalmazás nem is járt.

Újra hangsúlyozom: számomra nem a pénz a fontos, hanem a szolgálat, amit az ózdiakért és Ózdért végzek! Érdeklődéssel figyelem mostantól az eseményeket hány fideszes polgármester fogja követni példámat, és mond le a választott tisztségén kívüli, bár azzal esetleg összefüggő jövedelmével. Én megtettem, a városért!

A 21 éves “álomautómat” pedig elárvereztem. Tegnap lejárt a licit, a nyertes a tervek szerint jövőhéten kedden jön érte, és kötjük meg az adásvételi szerződést. Ezután a kórházunk CT beszerzésére felajánlott összeget is át fogom adni.

Meg lehet próbálni az embereket megtéveszteni, demagóg hangulatú, hangzatos beszédekkel átverni, de „Az idő igaz, s eldönti ami nem az”. Sokkalta elegánsabb lenne, ha összefogva dolgoznánk a városért, mint hogy álságos módon, a politikai haszonszerzés célzatával indított háborúkat kell vívni most már lassan másfél éve. 2014-ben volt egy választás, az emberek úgy döntöttek együtt kell működnünk.

Mindenesetre örülök, hogy mára már Riz Gábor képviselő úr is megtalálta több mint fél millió forintos miniszteri biztosi fizetését. Annak ugyan kevésbé, hogy olyan módszerrel cserélt lapot a vagyonnyilatkozatában ami komoly jogi kérdéseket vet fel. Ózdiként szégyellem, hogy országgyűlési képviselőnket a legfőbb ügyészségen jelentették fel emiatt.

 

L E M O N D T A MBudapesti sajtótájékoztatómon jelentettem ezt ma be, melyet Szilágyi György országgyűlési képviselő…

Közzétette: Janiczak Dávid – 2016. február 24.

Hozzászólás