Home Érdekességek Kezdődik az ózdi strand fejlesztése- első lépés a tervezés

Kezdődik az ózdi strand fejlesztése- első lépés a tervezés

2930

Elindult a tervezés az Ózdi Strandfürdő fejlesztésére.- tudatta tájékoztatójában Janiczak Dávid városunk polgármesetere. Mint, mondta:  Azon dolgozunk, hogy az idei szezon kezdetére teljesen megújuljon műszakilag, így pedig biztonságosan üzemelhessen újra akár évtizedeken át. Ha minden az előzetes elképzelések szerint halad, még ebben az évben átadhatjuk a csúszdaparkot is.

Rendkívüli testületi ülésen döntött ugyanis a képviselő-testület  (egyhangúlag 14 szavazattal támogatta a fejlesztést)  arról, hogy a városi strand fejlesztésének három ütemes fejlesztését elkezdi  a város. Az első ütem a tervezést foglalja magában.  JA medencéket működtető gépészet teljes cseréjére van szükség, hiszen az elmúlt 34 évben teljesen elhasználódott, emellett a medence testeket is újjá kell betonozni a repedések miatt, majd pedig harmadik ütemként egy négy elemből álló csúszdapark létesítése a cél.

dsc_1993 (1)

Az elkészült hatástanulmány 1303 főt kérdezett meg az elmúlt időszakban a fejlesztésről. Több mint 100 oldalon keresztül mutatja be a fejlesztés szükségességét, lehetséges irányait, lehetőségeit. A válaszadók 96%-a egyetért a fejlesztéssel és jó részük sokkal többet járna ki a strandra a megvalósulást követően.

A Polgármester ígérete szerint a továbbiakban minden ütem előtt újra a testület asztalára kerül az anyag és újabb döntéseket igényel a folytatáshoz.

Forrás: ozd.hu

 

 

Hozzászólás