Home Kultúra ITT A KÁTYÚ VERSENY! – FÉNYKÉPEZZEN AKÁR ÖN IS!

ITT A KÁTYÚ VERSENY! – FÉNYKÉPEZZEN AKÁR ÖN IS!

2148

Bosszantó ténnyel szembesülhetünk Jász-Nagykun-Szolnok megyében és szerte Magyarországon, ha az utak állapotáról esik szó. Olvasóink ötletének teret adva “kátyú-szépségversenyt” hirdetünk! (A szépség itt a mélységet is jelöli.)

 

 

A hazai valósággal szembesülve nem kell nagyon kutakodni az interneten, és olvasóink maguktól is küldenek bosszantó állapotokat Martfű, Túrkeve, Tiszafüred, Karcag, Kunhegyes, Pilis és további települések környékéről is, így versenyt hirdetünk amelyben bárki részt vehet (névvel vagy anonim módon) és a képeket a Vidék.MA hírportálunkFacebook oldalán (egy fényképmappát nyitva) tesszük közzé. A kátyú mérete itt nem tabu. Olvasónkon múlik, hogy miként szemlélteti azt, hiszen akadt már olyan közszereplő, aki egybe például bele is feküdt.

 

 

Amit kérünk:

  • A fényképek helyszínét megjelölni és 1 (de lehetőség szerint több) fényképet beküldeni. (Telefonnal, vagy autós kamerával, fényképezőgéppel készítve azokat.) A fő, hogy látszódjon az út állapota.
  • Opcionális lehetőségként felajánljuk a fényképet beküldő személy nevének elrejtését. (Ha így dönt, nem hozzuk nyilvánosságra adatait.)
  • Továbbiakban a képhez csatolhatnak személyes megjegyzést is, leírással. (Például: Mióta áll fenn a helyzet. Mikor javították utoljára az adott útszakaszt. Stb.)

 

Ha bosszantja, vagy éppen elégedett az utak (legyen szó bicikliútról, vagy autóútról, esetleg járdáról szó) állapotával kapcsolatosan várjuk képeiket és észrevételeiket a szerk@videk.ma email címünkre, illetve közösségi oldalunkon awww.facebook.com/videk.ma elérhetőségen küldött üzenet formájában.

 

A legtöbb (hírportálunk közösségi oldalán) lájkot kapó kátyú méltó elismerése lesz a magyarországi vidék “legszebb” kátyújának!

 

Jó tudni!

Nem közvetlenül kapcsolódik felhívásunkhoz, de mindig jó tudni, hogyha kátyúkár ér minket, akkor hova is fordulhatunk.

Például itt megtalálja a kérdésre választ.

 

Ha már az utak állapotáról szó esett így 2016. február utolsó napjaiban, akkor gondoljuk látták már a jelenlegi állapotát a 4-es számú főútnak Kenderesnél:

 

A kátyús 4-es főút állapotáról korábban itt írtunk.

 

Várjuk fényképeiket, véleményeiket!

 

(A felhívás nem nyereményjáték! A képek szerzői jogát érintően a beküldő felelős azokért. Szerkesztőségünk a felhívást a tényszerű helyzetek feltárásaként indítja útjára, és időtartama visszavonásig szól.)

forras: videk.ma indexfotó: vagy.hu 

Hozzászólás