Home Hírek A Jobbik megragadta Rogánt, és nem engedi- Vizsgálóbizottságot akarnak

A Jobbik megragadta Rogánt, és nem engedi- Vizsgálóbizottságot akarnak

1361

A Jobbik megragadta Rogánt, és nem engedi- Vizsgálóbizottságot akarnak

A Jobbik vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a Rogán Antalt és a magyar kormányt érintő korrupciós üggyel kapcsolatban.

Ma elküldtük kezdeményezésünket az összes parlamenti párt frakciójának, hogy felállhasson a vizsgálóbizottság annak kiderítésére: milyen kapcsolatot ápol Rogán Antal miniszter és a Fidesznek az alvilági körökkel.

A Jobbik úgy gondolja, igen beszédes Orbán Viktor kormányfő hallgatása, csakúgy, mint az ügyészség elmaradt fellépése, amelynek késlekedése lehetőséget ad az esetleges bizonyítékok eltüntetésére vagy tanúk befolyásolására is.

 

Portik Tamás bíróságon tett vallomása nagyon súlyos, leleplező erejű, valamint konkrét állításokat tartalmaz, amelyek miatt mind a kormány fejének mind pedig Rogán Antalnak sürgősen haza kellene térnie Franciaországból és magyarázatot kell adniuk.
Várjuk a parlamenti képviselők támogató aláírását a vizsgálóbizottság létrejöttéhez, és kérjük a lakosság segítségét is, hogy amennyiben bárki bizonyítékokkal rendelkezik Portik Tamás és Rogán Antal, Habony Árpád vagy akár Andy Vajna kapcsolatáról, egykori személyes találkozóikról, küldjék el a részünkre.- tudatta az MTI-vel Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője

Forrás: MTI.hu

Kép:Index.hu

Hozzászólás