Home Érdekességek “Gyere ki a hóra”: Norbi beszólt Ózdnak- Most ide invitálja őt a...

“Gyere ki a hóra”: Norbi beszólt Ózdnak- Most ide invitálja őt a polgármester

4826

“Gyere ki a hóra”: Norbi beszólt Ózdnak- Most ide invitálja őt a polgármester

Kedves Schobert Norbert! – kezdi bejegyzését Ózd polgármestere, Janiczak Dávid.

Az ózdiak ma megdöbbenve nézték azt a videót, amelyben negatívan nyilatkozol városukról, és azt a Balkánhoz hasonlítod.
Az ózdiak képviseletében ezért szeretnélek meghívni Ózdra, hogy saját szemeddel lásd, milyen a város, amit talán nem ártott volna megtenni, mielőtt ilyen nyilatkozatot teszel. Az ózdiak szeretik városunkat, büszkék arra, hogy ózdiak.
Tudod, sok-sok magyarországi város küzd azért, hogy a róla alkotott kép pozitív legyen, erre pénzt költ a költségvetéséből, többek közt Ózd is. Egy-egy ilyen kijelentés viszont ismert emberektől nagyjából feleslegessé teszik a küzdelmet.

 

A látogatás során lehetőséged lenne megtekinteni az új Norbi Update boltot is, amely nemrég nyílt a városban. Esetleg ha már erre jársz, elnézést is kérhetsz az ózdiaktól, amiért szeretett városunkat a nyilvánosan úgy minősítetted, hogy a városról csak a médiában szerzett, vagy másoktól hallott információkkal rendelkezel.

Kedves Norbi!
Ózd város polgármestereként és született ózdiként szívesen látlak a városunkban, kérlek, hogy látogass meg minket. Mi ózdiak szeretettel várunk! Az is lehet, hogy jövőre Ózdot választod a Balkán helyett, még ha nincs is tengerpartunk!

Kíváncsian várjuk, vajon a fitness-guru eljön -e városunkba, hogy saját szemével lássa, hogy Ózd ≠ Bulgária, sőt az valójában Ózd >Bulgária.

 

1 COMMENT

Hozzászólás