Home Hírek Az ötödik lopás után még rabolt volna egyet a farkaslyuki férfi,...

Az ötödik lopás után még rabolt volna egyet a farkaslyuki férfi, de elkapták

1892
A rendőrök őrizetbe vették azt a férfit aki a megalapozott gyanú szerint öt helyre betört és egy idős asszonyt kirabolt Farkaslyukon.

Az Ózdi Rendőrkapitányság rablás és lopás bűntett valamint más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves farkaslyuki fiúval szemben.

A gyanúsított 2017. március 24-e és 2017. május 16-a között több farkaslyuki ingatlanba betört, ahonnan különféle használati tárgyakat, élelmiszereket, készpénzt továbbá ékszereket lopott el. A 84 éves asszony azonban a betörés zajára felébredt és dulakodni kezdett a tolvajjal. A kamasz végül bántalmazta a nőt, aki 8 napon túl gyógyuló lábtörést szenvedett.

Az ózdi rendőrök azonosították, majd 2017. május 23-án a reggeli órákban elfogták és gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt.

Az Ózdi Rendőrkapitányság előterjesztéssel él a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen.

Hozzászólás