Home Hírek Az ózdi alpolgármester lesz a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje 2018-ban

Az ózdi alpolgármester lesz a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje 2018-ban

1643

Farkas P. Barnabás alpolgármester száll ringbe 2018-ban

A kormánypárti jelölt még nem ismert

Ma délelőtt a Városháza téren tartott sajtótájékoztatón mutatta be a Jobbik alelnöke, Ózd polgármesetere Janiczak Dávid a párt országgyűlési képviselőjelöltjét.

A nemzeti néppárt  Borsod -Abaúj-Zemplén megye 03.számú választókerületi jelöltje pedig nem más, mint Farkas P. Barnabás, aki városunk alpolgármestere 2016 szeptemberében csatlakozott a városvezetéshez, és korábban 5 éven keresztül a település múzeumát irányította.

A jelölt bemutatás során Janiczak Dávid elmondta, hogy az alpolgármester az elmúlt időszak munkájával bizonyította, hogy lehet rá számítani, és kellő rálátással is rendelkezik az ózdi és környékbeli lakosok problémáira.

Farkas Péter Barnabás ismertette, hogy álláspontja szerint a térség legnagyobb problémái a munkahelyek hiánya miatti elvándorlás, az egészségügyi ellátás rossz helyzete, a közlekedési adottságok hiányosságai. Elmondta különösen fontosnak tartja, hogy az elkövetkező időszakban a választókörzet több mint 70 településének problémáit megismerje azért, hogy rövid időn belül egy térségre szabott programmal rendelkezzen.

A sajtótájékoztatón egybehangzóan hangsúlyozásra került, hogy a Jobbik győzelemre és kormányzásra készül, mint a kormánypártok egyetlen komolyan vehető kihívója.

 

 

 

 

Hozzászólás