Home Hírek Biciklist ütött le egy férfi Ózdon- 2 órán belül elkapták

Biciklist ütött le egy férfi Ózdon- 2 órán belül elkapták

1734
A rendőrök két órán belül elfogták azt a férfit, aki egy ózdi kerékpárostól vette el erőszakkal a boltban vásárolt élelmiszereit és a kerékpárját.

Az Ózdi Rendőrkapitányságon 2017. június 3-án a reggeli órákban tett feljelentést egy helyi férfi, aki elmondta, hogy június 2-án 22 óra körül a Vasvár úton tartott hazafelé kerékpárját tolva, amikor egy ismeretlen személy hátulról leütötte. A földre esett, de még hátra tudott nézni és ekkor látta, hogy a támadója a kerékpárjával és a rajta lévő, élelmiszereket tartalmazó táskájával elmenekül.

A járőrök a megadott személyleírás alapján azonnal megkezdték a rabló azonosítását és felkutatását, amely két órán belül eredménnyel is járt.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Richárd 31 éves ózdi férfit a rendőrök a lakásán fogták el, ahol megtalálták a sértett kerékpárját és táskáját is, benne a megmaradt élelmiszerekkel.

Az Ózdi Rendőrkapitányság V. Richárdot bűnügyi őrizetbe vette és az ügyészségen előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás: Rendőrség

Hozzászólás