Home Hírek Mindenkit feljelentett Németh Szilárd az ózdi ügyben, kevés sikerrel

Mindenkit feljelentett Németh Szilárd az ózdi ügyben, kevés sikerrel

1741
Budapest, 2015. január 30. Németh Szilárd országgyûlési képviselõ, a Csepeli BC vezetõje, elnökjelölt a szövetség tisztújító közgyûlésén Budapesten, a Magyar Sport Házában 2015. január 30-án. MTI Fotó: Kallos Bea

 Németh Szilárd megpróbálta, de nem sikerült neki

Május elején a teljes kormánysajtó, illetve a magukat sajtóorgánumnak nevező oldalak hathatós támogatásával indult harcba Németh Szilárd a Jobbik ellen, azon belül is Ózd polgármesterét szemelte ki magának.

Janiczak Dávid polgármestert azzal támadta a fideszes képviselő, hogy manipulálni próbált egy közbeszerzési eljárást, és ezt összevágott hangfelvételekkel próbálta bizonyítani.

Németh feljelentését követően a rendőrség megállapította, hogy nem történt bűncselekmény, az ózdi közbeszerzés szabályosan, a törvényeknek megfelelően zajlott.


Látszik, hogy a Fidesz-KDNP mindent megtesz azért, hogy elterelje a figyelmet korrupt kormányzásáról, és a közpénzek ellopásáról, a Jobbik kormány azonban 2018-tól minden ellopott forintot vissza fog szerezni és a tolvajokat el fogja számoltatni. -írta közleményében a Jobbik az ügy margójára.

Forrás:MTI.hu

Kép:MTI

Hozzászólás