Home Hírek A kormány propaganda lapjának fanyalog a bukott ózdi fideszes polgármester

A kormány propaganda lapjának fanyalog a bukott ózdi fideszes polgármester

1492

A semmiből előkerült megint Fürjes Pál Ózd korábban látványosan nagyot bukó polgármestere.

A Magyar Idők cikkben, ami elég megrendelés szagú sopánkodásba, fanyalgásba kezd a városvezető. Olyanokat mond, az amúgy városvezetőként kevés eredményt felmutatni tudó ex-polgármester, mint

Azok az ígéretek, amelyek a társadalmi békére, a fiatalok visszacsábítására, az elvándorlás megszüntetésére irányultak, lényegében nem valósultak meg, sőt kicsit még mintha fel is gyorsultak volna a káros folyamatok.

De van még sok minden, amit Fürjes hiányol, olvassa el: ITT

Más feladatait kéri számon Fürjes

Ilyenkor -elvándorlás megfordítása-  jut eszembe, hogy a kormány látványosan megbukó társadalompolitikájának következményeit számon kérni mégis csak hiteltelen a Fideszes polgármestertől. a látványosan nagyot bukó ex-polgármester megfeledkezik,

hogy az Orbán-kormány alatt jutott olyan szintre az egész ország és benne Ózd is – köszönhetően az elhibázott munkáltatással összefüggő politikának- hogy ma már minden hatodik magyar gyermek külföldön születik meg és fiatalok százezrei hagyták el hazájukat.

Becslések szerint közel 600.000 magyar él és dolgozik külföldön, miközben látványosan csődöt mondott a Kormány hazacsábító politikája is, például a Gyere haza fiatal programmal, amelyben a hazaérkező fiatalok még a beígért vállalkozási támogatásokat sem kapták meg időben, illetve hiánytalanul. A Kormány e téren való bukdácsolását jól mutatja, hogy a program összesen 105 fiatalt hozott haza.

Ha érdekli miként fanyalog Fürjes Pál olvassa el a kormány szócsövének számító Magyar Idők cikkét.

 

 

Hozzászólás