Home Hírek Ózdon teljesített szolgálatot a szétrohadóban lévő mentőautó

Ózdon teljesített szolgálatot a szétrohadóban lévő mentőautó

1320

A videót sok ezren látták a rossz állapotban lévő autóról és nem kis felháborodást váltott ki. Most eltávolították a munkából az autót, de ezzel nem igazán oldották meg a problémát.

Ahogyan portálunk is beszámolt róla, egy rozsdás-fékhibás mentőautót filmezett le a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének elnöke, mint utólag kiderült Ózdon.

A felvételt a Facebookra is feltöltötte – mis közre adtuk. 

Az Kusper Zsolt az említett szervezet elnöke azt állította, hogy a mentősök többször jelezték már a munkáltató felé a problémát, mire azt a válasz kapták, hogy menjenek lassabban a kocsival. A mentőautó egyik vezetője a 24.hu megkeresésére azt mondta, reggel 7-kor kellett volna átvennie a járművet, de ő közölte, hogy ilyen állapotban nem szeretné használni, mivel magára, kollégáira és a betegekre is veszélyesnek tartja.

Az Országos Mentőszolgálat az esetről azt írta,

“az egyik ózdi mentőautóval kapcsolatos Facebook-bejegyzés kapcsán fontos leszögezni, hogy a képeken is látható korrodált, többszörösen hiányos doblemez a közlekedésbiztonságot nem veszélyezteti, ám az autó mielőbbi cseréjének indokoltságát alátámasztja”.

 

Forrás: Facebook.com/24.hu/ MTI

Hozzászólás