Home Hírek Ez igen: Poénból furikázott az autókkal egy ózdi telephelyen… A kamera mindent...

Ez igen: Poénból furikázott az autókkal egy ózdi telephelyen… A kamera mindent vett

883

Miután egy fiatal férfi bement egy ózdi telephelyre, több autóba beült, azokkal kocsikázott, más járműveket megrongált, a hűtőből pedig kiszolgálta magát. A rendőri intézkedést sérelmező fiú a helyszínen tagadta tettét, a kamera azonban nem hazudik.

Jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének kísérlete miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 17 éves nagyvisnyói fiatalkorú fiúval szemben. A gyanúsított 2018. július 29-én a kora reggeli órákban bement egy ózdi telephelyre. Vasárnap a látogatóktól elzárt ingatlanon több autót is tároltak. A fiú miután átmászott a kerítésen több autóba beleült, némelyiket beindította, a telephelyen belül közlekedett velük. Egy jármű sebességváltóját ki is törte, egy másiknak megrongálta a lökhárítóját, az egyikben pedig a mobiltelefonját hagyta. A műhely hűtőjéből kiszolgálta magát, továbbá magához vett öt liter kenőolajat.

 

Itt a videó a srácról:

A jogsértésnek rendőrök vetettek végett. A járőröknek ugyanis feltűnt, hogy a zárva tartó telephelyen lévő autók tárva-nyitva vannak, a műhely úgynevezett harmónika ajtóját pedig feltépték. A tetten ért fiatalkorú fiú a helyszínen erősen tagadott, de később a több órás kamerafelvétel láttán mindent elismert.

Forrás és kép: Rendőrség

Hozzászólás