Home Hírek Vitális kocsmahangulatban – Drága Tesvírem…ennyit talán meg is engedhettem magamnak

Vitális kocsmahangulatban – Drága Tesvírem…ennyit talán meg is engedhettem magamnak

2289

Ózdon a fideszközeli képviselő minősíthetetlen, alpári hangnemben támadta a város polgármesterét, egy évértékelő fórumon.

„Sajnálom, hogy elrontottam mindenkinek a délutánját, de nem számít, egyáltalán nem számít!… Drága Tesvírem…ennyit talán meg is engedhettem magamnak”

Vitális István, akit a helybéliek valamiért mindig egy  magyar kutyafajta esetével hoznak összefüggésbe egyes viselt dolgai miatt, annak a peremkerületnek az önkormányzati képviselője, amelynek közönségét alpári hangulatkeltésével „megtisztelte” az ilyen és ehhez hasonló beszólásaival.

Az alúlszocializáltak börtönszlengjét idéző

„Drága tesvírem”

megszólítással reagált egy helyi lakos intésére, hogy maradjon már végre csendben.

Forrás: Vitális István / Facebook

Mi is történt?

A napokban Janiczak Dávid Ózd Jobbikos polgármesterének évértékelő turnéján , az egyik közösségi házban botrányos viselkedést tanúsított az egykori Fideszes, jelenleg független képviselő. A hangulatfelelős az a Vitális István volt, akit korábban a saját Fideszes közössége is elutasított (kizárták a helyi szervezetből), valamint összeférhetetlenné vált a térség Fideszes országgyűlési képviselőjével Riz Gáborral is

Személyét korábban többféle kellemetlen üggyel is összefüggésbe hozták pl. itt és itt  amelyek vincsikről meg házépítésről szóltak. Ezek igazságtartalmát majd mindenki eldönti.

Városszerte ismert amúgy a fiatalember hirtelen természetéről, provokatív stílusáról, és a polgári értékrenddel nem éppen párhuzamban álló modoráról.

Most, ezen a rendezvényen “kocsmahangulatot” próbált teremteni folyamatos hozzászólásaival. (Itt jegyezzük meg, hogy az évértékelő műfaját tekintve előadás volt, nem pedig fórum, így a kérdések feltevése csak felborította az előadás rendjét)

Az alábbi, szerkesztőségünkbe ismeretlenek által eljuttatott kisvideó összegyűjtve tartalmazza Vitális arrogáns kirohanásait:

 

Forrás: Facebook/Vitális István

1 COMMENT

  1. Ne legyünk már ennyire érzékenyek!
    A parlamenti “Haza árulásos” kezdetű hozzászólásokhoz képest ( független a tartalomtól) ez a “beszélgetés” számomra teljesen elfogadható szinten zajlott.

Hozzászólás