Home Hírek “Itt kell lenned, hogy elhidd”: Pár ezer forintos zászlótartót avattak az ózdi...

“Itt kell lenned, hogy elhidd”: Pár ezer forintos zászlótartót avattak az ózdi Fideszesek – Mutatjuk!

4525

Hiába: a kampány az kampány, avatni pedig kell…

Földutat már avattak, de zászlótartót még nem…

A Fidesz ózdi polgármester-jelöltje Eke István és a volt fideszes polgármester Fürjes Pál, a szintén  fideszes Obbágy Csaba(Fürjes volt alpolgármestere) képviselői területén avatott fel egy zászlótartót.
Az ózdi Fidesz “közösségi összefogásból megvalósuló projektnek” nevezi, ezt az akciót, amely kb. 5-10 ezer forint költségből, de nagy szemfényvesztés közepette valósítottak meg.
Mindehhez nagyon úgy tűnik papot hívtak, tűzoltóautót szerveztek, kivezényelték az  ottani KDNP-s és fideszes egyházközösségi tagokat, a peremkerületi óvoda vezetőjét  és egy misét is rögtönöztek az utcán.
Képek a nem mindennapi eseményről:
Kemény előkészületek a zászlótartó felszerelése körül…
Az avatásra váró tömeg…
Ugyanakkor a fideszes politikusok és közszereplők arra már nem találták elég méltónak az eseményt, hogy az alkalomhoz illően “rendesen” felöltözzenek. Úgy látszik népszerűsítik azt a hanyag ízléstelenséget, amit a jelenlegi jelöltjük Eke István a kezdetektől képvisel.

Amikor nagyobb dolgot avatott a városvezetés még szükségtelennek gondolták a felhajtást…

Ez az akció azért is érdekes, mert amikor a 17 milliós beruházásból megvalósuló-egyébként minden igényt kielégítő és azóta nagyszámú forgalmat lebonyolító- modern köztéri illemhelyet adtak át Janiczakék,  azzal támadtak, hogy minek kell ennek hivatalos keretet adni, tudósítani róla, szalagot átvágni?!
Az eseményről készült videót 5:35-től meg is tekinthetik a helyi TV krónikájában:

Krónika augusztus 21.

If you cannot see the media above – download here: MP4 Hagyomány – Megszentelték és felvágták az új kenyeret Államalapítás – Idén is közösen ünnepelték augusztus 20-át az ózdiak Aranyhal – Jótékony célokat szolgált a horgászverseny

Fotó: ozd.hu

3 COMMENTS

Hozzászólás