Home Hírek Dolgozni látszik a képviselő – egyeztetések Rizzel

Dolgozni látszik a képviselő – egyeztetések Rizzel

503
Riz Gábor Facebook oldala kattintással elérhető

Riz Gábor egyeztetéseket folytatott az elmúlt napokban Orbán Viktor miniszterelnökkel és Langerné Victor Katalinnal is, aki a belügyminisztérium társadalmi felzárkóztatásért helyettes államtitkára.

Riz Gábor Facebook oldala kattintással elérhető

Beszámolója szerint a miniszterelnök megvalósíthatónak és jónak ítélte a fejlesztési és gazdaságpolitikai terveit. Bízunk benne a nyilvánosság is mielőbb megismerheti ezeket, mert gratulációkat már kapott a kommentelőktől, csak senki nem tudja mihez, arról nem szólnak a bejegyzések.

A térség központját jelentő Ózd város vezetésével viszont nem folytat egyeztetéseket. Egy a Facebook-ról elkapott komment alapján Janiczak Dávid polgármester nem, hogy nincs meghívva egy az Ózdon tartott, ózdiakat érintő helyettes államtitkári egyeztetésre, de információt is csak a közösségi portálról szerzett róla. Félre kellene már tenni a politikai sértődést, mert az itt élő lakosság nem sokáig fogja bírni, ha nem történik jelentős változás. 

A tanulmányok, irományok, programok ideje mára lejárt. A lakosság végre valódi, kézzel fogható lépéseket akar látni. A szakképzés felemelése, a megfelelő infrastruktúra biztosítása Budapest és a megye központja Miskolc felé hozzájárulhat a megfelelő munkaerőt igénylő nagyvállalat megjelenéséhez, ami a régió vonzereje lehetne. Egy ilyen beruházás befolyással lenne mind az ingatlan árakra, mind a szolgáltatások, vállalkozások biztonságos működésére is.

Valljuk be, 10 éve ültetjük a parlament kényelmes székébe Riz képviselőnket, ami a rendszer váltás óta eltelt idő harmada, és ezidő alatt érdemi lépést nem igazán láttunk tőle a város érdekében. Több fideszes képviselő is elérte az országban 2010 óta, hogy városában nagy munkahelyteremtő beruházás induljon és százaknak, vagy ezreknek adott munkát. A jelen Magyarországán munkahelyteremtés kormányzati támogatás nélkül nincs, ezt láthatjuk a híradásokból.

Az ózdiak, akik még a városban maradtak, várják, hogy 10 év alatt végre csak szerzett annyi befolyást Riz Gábor miniszteri biztos is, hogy kilobbizza a város jövőjét a kormánynál. Meglátjuk.

Addig azonban “nagyjaink” csak azon vitatkozhatnak, hogy jó helyre építették-e az új járdát, vagy éppen kinek köszönhető, hogy egy viszonylag nagy EU-s beruházás valósul meg Ózdon…

Shame on you…

1 COMMENT

Hozzászólás