Home Hírek Mészáros Lőrincék a Puskás Stadionban tartottak születésnapi bulit

Mészáros Lőrincék a Puskás Stadionban tartottak születésnapi bulit

1602

Mészárosék azt a Puskás Stadiont bérelték ki, amelyet részben a most 70. születésnapját ünneplő ZÁÉV Zrt. épített fel. Most zárt körű, zenés-táncos mulatságot tartottak benne.

Élőben Charlie énekelt, felvételről pedig az AC/DC zenéje dübörgött, amit egyébként egy régebbi buli felvételei alapján Mészáros előszeretettel hallgathat az ilyen partik alkalmával.

 

Az eseményről egyébként a Magyar Hang írt, amely Schmidt Zoltán, a Mészáros Lőrinc gyermekeinek érdekeltségébe tartozó Fejér-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatójának Facebook-posztjára hivatkozik.

Charlie a ZÁÉV Zrt. 70 születésnapi buliján a Puskás Ferenc Stadionban 2019. december 14-én (Fotó: Schmidt Zoltán Facebook-oldala)

Az eseményen egyébként egy videó is készült, amit azóta valamilyen okból kifolyólag eltávolítottak.

A zenés-táncos mulatságon Charlie-n kívül néptáncosok és népzenészek is felléptek, a résztvevők pedig karácsonyi sapkákban pózoltak – írja a lap, amely emlékeztett arra is, hogy a ZÁÉV szinte pontosan egy évvel ezelőtt kerül Mészáros tulajdonába.

Az Új Puskás Stadion felépítése pedig – a Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. korábbi közleménye szerint – nettó 150 milliárd forintba került.

forrás: hvg.hu, Magyar Hang
kiemelt kép: internet

Hozzászólás