Home Hírek Óvodások sportoltak a Marosi István Városi Sportcsarnokban

Óvodások sportoltak a Marosi István Városi Sportcsarnokban

419

Óvodások vették birtokba ma délelőtt a Marosi István Városi Sportcsarnokot. Olyan rendezvényre várták őket, amely egyben a Bozsik-program és a Bolyky Sportcsillag sorozat része is volt. Több mint kétszáz apróság sportolt ma közösen, a cél pedig nem elsősorban a versengés, hanem a mozgás megszerettetése volt.

Tíz óvodából mintegy kétszázhúsz gyermek érkezett ma a Marosi István Városi Sportcsarnokba. Összesen huszonkét együttes vett részt a Bozsik-programnak és a Bolyky Sportcsillag sorozatnak egyaránt részét képező rendezvényen.

A mai programon is részt vevő tíz intézmény egyébként rendszeres szereplője a hasonló rendezvényeknek. A változatos feladatok között szerepeltek többek közt focis állomások, három a három elleni játék, békaugrás, akadálypálya és célba rúgó verseny is. Mindenkinek lehetősége volt végigpróbálni ezeket.

A rendezvény elsődleges célja nem a verseny és a rangsorolás volt, így győztest sem hirdettek. Az összetett feladatok végén minden gyerek kapott csokoládét és emléklapot is. A legfontosabb ezeken a programokon az, hogy megszerettessék a mozgást a kicsikkel.

forrás: ozd.hu

Hozzászólás