Home Hírek A polgármester havi 644 000 Ft-ot kap a fürdőből

A polgármester havi 644 000 Ft-ot kap a fürdőből

735

Másfél hétig volt hangos a sajtó az ózdi polgármester fürdő bérlésétől, ugyanis vasárnap egy órával zárás előtt 20 000 Ft-ért, a fürdővel hivatalosan leszerződve kibérelte azt. Azaz a saját pénzét költötte ott el, ezzel is bevételt termelve az ózdi uszodának.

Mindeközben Harkányban, a fideszes polgármester beválasztatta magát a gyógyfürdő felügyelő bizottságába, ahol elnökké választották, és bruttó 644 ezer Ft felügyelő bizottsági díjat kap áldozatos munkájáért. Azaz az önkormányzati cég pénzét viszi haza, bevételt termelve magának, úgy, hogy emellett a polgármesteri tiszteletdíját is rendszeresen felveszi.

Nem olyan régen emelték Ózdon átlag bruttó 106 ezer Ft-ra a felügyelő bizottsági díjazásokat, a helyi fideszesek erről is heteken keresztül adták a demagóg kommunikációt, sokallván azt. A harkányi, ennek az összegnek pont a hatszorosa. Tehát aki tájékozódik, látja, hogy a valódi veszély, és a gátlástalanság az az ő csoportosulásukra jellemző, a korrupció gyanús ügyekről itt még nem is beszélve. Honnan veszik az erkölcsi alapot, hogy kérdéseket tegyenek fel, és a kormánymédiában meghurcolják Janiczakot valamiért, ami jogszerű, és emellett a városi bevételt gyarapítja?

Hozzászólás