Home Hírek Riz megdöbbent! Ilyet még ő sem látott (Frissítéssel)

Riz megdöbbent! Ilyet még ő sem látott (Frissítéssel)

4033

Botránymédia címlapján a város, Riz hüledezik. Janiczak ugyanis magánszemélyként bérbevette az ózdi wellness sarkot.

Bérbevette? Akkor miért is hüledezik? Viccesen mondhatnánk, hogy az ő pártcsaládjában nem szokás az ilyesmi, pusztán elfoglalnák fizetés nélkül. De ettől többről van szó. Mivel Janiczak munkájában évek óta nem találnak kivetnivalót, megfigyelőket állítottak rá, hogy magánéletében turkálhassanak.

De mi ez az uszoda bérleti ügy?

Mint az országban máshol, Ózdon is több intézmény működik, ami a sportot, kikapcsolódást, kultúrát szolgálja. Ezek mind bérelhetőek magán rendezvényekre, alkalmakra is, ezzel is a lakosság igényeit szolgálva.

’Most annyi történt, hogy történetesen a város polgármestere gondolta úgy, hogy a kikapcsolódásra szánt pénzét nem más településen költi el, hanem Ózdon

 szeretne vasárnap este, szabadidejében, zárás előtt egy órát más vendégek társasága nélkül eltölteni, ezért annak rendje és módja szerint szerződést kötött, és számla ellenében rendezte a bérleti díjat, majd igénybevette a kifizetett szolgáltatást.

 

Ez eddig rendbe is lenne, de Ózd politikai élete nem úgy működik manapság, mint az ország többi része. Jól fizetett, Fideszhez köthető személyek azonnal leadták a drótot, az operatőr meg is jelent, és

’titokban, elbújva, felvételeket készített a szabadidejében fürdőruhában sétáló polgármesterről és párjáról.

 

A felvételeket először egy jelentéktelen közösségi média csoportban osztották meg, és próbálták hergelni a nagyérdeműt, majd mikor látták, hogy nem igazán van rá fogadókészség egy kis politikai segítséggel elindították a kormánymédiában, és jól megerőszakolva szárnyra is kélt, átvette egyik a másik után a sokak által már ismert rend szerint. Nincs jobb dolga az adófizetői forintokkal kitömött kormánypropagandának, mint hogy egy alja bulvármédiaként viselkedve egy jelentéktelen ügyet országos méretűvé duzzasszon, kiszolgálva a kenyéradóit.

A gondolkodni képes emberek pedig a hajukat tépik, hogy miként lehet országos hírt csinálni egy mindennapos létesítmény bérlésből.

Ózd pedig továbbra is issza a levét annak, hogy a város országgyűlési képviselője Riz Gábor is inkább ezzel foglalkozik a közösségi oldalán, ahelyett, hogy a város működését, fejlődését segítené kormányzati kapcsolataival,

 tehát elvégezné azt a munkát, amire 2018 tavaszán ismét megbízást kapott a választóktól, pedig már azelőtt sem jeleskedett a területen.

! FRISSÍTÉS !

A város uszodája eközben közleményt adott ki:

 

Hozzászólás