Home Hírek 31 millió forintra pályázhatnak sport-, egyházi- és civil szervezetek

31 millió forintra pályázhatnak sport-, egyházi- és civil szervezetek

438

Összesen 31 millió forint keretösszegben pályázhatnak sport-, egyházi- és civil szervezetek vissza nem térítendő önkormányzati támogatásra. A kiírás és az adatlap már megjelent jelent városunk honlapján. A határidő március 10-e 12 óra, eddig van idejük a különféle csoportoknak arra, hogy benyújtsák kérelmüket. A képviselő-testület a márciusi ülésen határoz arról, hogy ki mennyi támogatásban részesül – írja az ozd.hu.

A februári képviselő-testületi ülésen fogadta el a grémium az idei költségvetést, amelyből összesen 31 millió forintot különítettek el a városunkban működő sport-, egyházi- és civil szervezetek támogatására.

Ezt lebontva sportra 25, az egyházaknak 1, míg a civil csoportok számára 5 millió forint jut. A pályázati feltételek az előző évekhez képest nem módosultak, azonban az adatlapon történt egy fontos változás.

„Civil szervezetek esetében azt várjuk a szervezetektől, hogy vagy valamilyen konkrét rendezvényt jelöljenek meg, egyet, és arra az egyre pályázzanak, annak a megszervezésére, vagy ezzel párhuzamosan működési költségre nyújtsanak be pályázatot. Tehát az egész éves, a létükhöz, a tevékenységükhöz kötődő bérleti díjakra, rezsiköltségekre, eszközbeszerzésre, anyagbeszerzésre nyújtsanak be pályázatot, vagy a kettőre együtt” – mondta a lapnak Szaka Attila, köznevelési és művelődési referens.

A felhívás és az adatlap megtalálható többek között az ozd.hu honlapján a tájékoztatók fül alatt. Ezt kinyomtatva az Ózdi Polgármesteri Hivatal, 121-es iroda (régi épület I. emelet, a lépcsővel szemben) címre személyesen vagy postai úton eljuttatva lehet pályázni március 10-én 12 óráig. A kérelmeket a képviselő-testület bírálja el márciusi ülésén. 

forrás: ozd.hu

 

Hozzászólás