Home Hírek Farsangi bál az Apáczai Csere János Általános Iskolában

Farsangi bál az Apáczai Csere János Általános Iskolában

772

Farsangi bált tartottak az Apáczai Csere János Általános Iskolában. A mulatságon a hagyományokhoz híven idén is a nyolcadikosok keringőztek, míg a negyedikesek palotást táncoltak. Emellett nem maradhattak el a jelmezes produkciók sem, voltak, akik katicának öltöztek, mások legyezőtáncot adtak elő – írja az ozd.hu.

Zsúfolásig megtelt pénteken délután az Apáczai Csere János Általános Iskola aulája. Diákok és szüleik gyűltek össze, hogy a hagyományoknak hódolva részt vegyenek az intézmény farsangi bálján. A mulatság most is a nyolcadikosok keringőjével vette kezdetét.

A program a negyedikesek palotásával folytatódott, majd következtek a csoportos, beöltözős produkciók. A hattagú zsűriben helyet foglalt például az intézmény korábbi igazgatója, valamint a Magyar Református Szeretetszolgálat tagjai is. Több osztály is képviseltette magát. Voltak, akik katicáknak öltözve mutattak be koreográfiát, míg mások legyezős táncot jártak. Egyéni indulók is voltak: egy kislány például Gedeon bácsiként mutatkozott be.

forrás: ozd.hu

 

Hozzászólás