Home Hírek Megtöltötték a kolbászokat a 49. Táblai Borversenyre

Megtöltötték a kolbászokat a 49. Táblai Borversenyre

473

Kolbászt töltöttek a Táblai Borverseny szervezői a pénteki rendezvényre. Már a megmérettetés előkészülete is igazi közösségi eseménynek számít. A készítők mellett városunk szinte összes vezetője is részt vett a programon. A kolbásztöltés ezúttal is rendben lezajlott, így a 49. mustra alkalmával is ez az étel kerül majd az asztalokra – írja az ozd.hu.

Az Táblai Borversenyt immár 1972 óta szervezik meg a városunkban. Bár előfordult, hogy a borok mellé aznap más-más került terítékre, de végül a hagyomány győzött, és azóta is mindig kolbász a menü.

A szervezők az Apáczai Csere János Általános Iskola konyháján gyűltek össze, hogy elkészítsék az ételt a pénteki rendezvényre.

A kolbásztöltés végeztével a szervezők néhányat meg is sütöttek, amit közösen fogyasztottak el a vendégekkel. Az eseményre városunk polgármestere és több területi képviselő is ellátogatott. A maradék étel holnap a 49. Táblai Borversenyen kerül majd az asztalokra, ahol a helyi borászok mutatják be fehér és vörös boraikat egymásnak és a zsűrinek.

forrás: ozd.hu

 

Hozzászólás