Home Hírek Meleg idővel közeleg a tavasz

Meleg idővel közeleg a tavasz

469

Február közepén már minden embernek kezd elege lenni a szeszélyes téli időjárásból, így a legtöbben a tavasz beköszöntét várjuk. Azt azonban tudjuk, hogy az időjárás kiszámíthatatlan, és nem mindig aszerint alakul, ahogy azt az adott hónapban várnánk – írja a femcafe.hu.

Az elkövetkezendő hónapokban is igen változékony lesz időjárásunk: hol heves esőzésekre, hol ragyogó napsütésre számíthatunk.

A kezdeti felmelegedés március második felétől várható, ekkor ugyanis már bőven 10 Celsius fok fölé emelkedik a hőmérséklet, és akár 18 fokot is mérhetünk a nappali órákban.

Komoly fagyokra ekkor már éjszaka sem kell számítanunk.

Az április 17 fokkal indít, és ennél hidegebbre nem is kell számítani napközben ebben a hónapban. Bár a ragyogó napsütés helyett sokszor lesz részünk felhős, borús, olykor esős időjárásban, az általánosságban elmondható, hogy az idő egyre melegedni fog, a hónap végére pedig megérkezik az igazi tavaszi időjárás is, ami már 22 fokot jelent.

Az AccuWeather korai előrejelzései alapján a májusi hónap legalacsonyabb hőmérséklete 18, a legmagasabb pedig 24 fok lesz.

Természetesen ez még rengeteget változhat, mire ténylegesen beköszönt a hónap, de azt már nagyjából láthatjuk, hogy esőre csak elszórtan kell számítanunk, alapjában véve azonban száraz hónapnak nézünk elébe.

forrás: femcafe.hu

Hozzászólás