Home Hírek RENDŐR ÉLETÉT VESZÉLYEZTETTE AZ ÖNGYILKOS

RENDŐR ÉLETÉT VESZÉLYEZTETTE AZ ÖNGYILKOS

2015

Nem várt fordulattal végződött az az életmentés Borsodnádasdon, amiben egy rendőr is megsérült.

Kedden délután hozzátartozók jelezték a rendőrség ügyeletén, hogy rokonuk egy családi vita után végzetes lépésre szánta el magát. A 26 éves borsodnádasdi férfi házuk padlására ment, s félő volt, hogy szándéka tragédiába torkollik.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrsének munkatársai a helyszínen beszerzett információk alapján az azonnali beavatkozás mellett döntöttek, mivel a férfi már percek óta nem adott magáról életjelet.

A padlást csak egy előtetőn keresztül lehetett megközelíteni. A rendőr miután megbizonyosodott, hogy a cseréptető elbírja a súlyát, elindult a padlás felé.

A következő mozdulatnál azonban beszakadt a tető, a rendőr pedig a mélybe zuhant.

A járőrtársa azonnal cselekedett, szinte egyidőben megbizonyosodott kollégája kielégítő állapotáról, és folytatta az életmentést.

Az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai ellátták a nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett rendőrt. A padlásról épségben lehozott 26 éves férfit is megvizsgálták a mentősök.

Ezt követően a férfit az egyenruhások előállították a rendőrségre, később pedig büntetésvégrehajtási intézetbe szállították, mivel az Ózdi Rendőrkapitányság körözést adott ki vele szemben.

forrás: police.hu

Hozzászólás