Home Hírek Telefont rabolt Ózdon, elkapták

Telefont rabolt Ózdon, elkapták

874

A bejelentést követően rövid időn belül azonosították és elfogták azt a férfit, aki Ózdon kirabolt egy 17 éves fiút írja a police.hu.

Az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 19 éves sajónémeti férfival szemben.

A gyanúsított 2020. február 5-én 20 óra előtt Ózdon megszólított egy gyalogosan közlekedő fiatalembert, majd némi beszélgetés után elkérte a kamasz telefonját.

A sértett hiába kérte vissza a telefont a gyanúsítottól, a készüléket nem kapta vissza, illetve az útonálló a nála lévő késsel megfenyegette a sértettet a telefon megtartása érdekében.

Az eset során személyi sérülés nem történt.

Az Ózdi Rendőrkapitányság közrendvédelmi és bűnügyi állománya összehangoltan fogott az elkövető felkutatásához, melynek köszönhetően rövid időn belül sikerült a rendőröknek azonosítani és elfogni a rablás elkövetőjét.

A 19 éves férfit gyanúsított kihallgatását követően az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását is az illetékes ügyészségen.

forrás: police.hu

Hozzászólás