Home Hírek Az Ózdinvest Kft. is korlátozásokat vezetett be a koronavírus-járvány miatt

Az Ózdinvest Kft. is korlátozásokat vezetett be a koronavírus-járvány miatt

825

Az Ózdinvest Kft. is korlátozásokat vezetett be a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében. Az intézkedések szerint ügyfeleiknek az április harmincadikáig lejáró bérleti szerződéseiket határozatlan ideig nem szükséges meghosszabbítaniuk, és ez semmilyen jogkövetkezményt nem von maga után. Az előfizetős villanyóra-feltöltés menete is változott. A társaság arra kér mindenkit, hogy ha lehet, ne keressék fel személyesen irodájukat írja az ozd.hu.

Csakúgy, mint minden önkormányzati cég, az Ózdinvest Kft. is szigorú intézkedéseket hozott a koronavírus miatt. Már ma sem lehetett szabadon járni-kelni az Október 23. téren található irodájukban, és a dolgozók is megtették az óvintézkedéseket: szájmaszkot és kesztyűt viseltek. Az ügyfelek pedig előzetes telefonos egyeztetés alapján megadott időpontra érkeztek, elkerülve ezzel a tumultust. Ám a belépést követően ők is csak a folyosóra kihelyezett asztalig mehettek. A helyzetet mindenki megértette, és az ügyfelek is lényegesnek érzik az elővigyázatosságot.

Dr. Tóth Andrea, az Ózdinvest Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a lakásbérleti szerződések kapcsán milyen új döntések születtek, mire számíthatnak az ügyfeleik ebben a tekintetben.

„Azok az ügyfelek, akiknek most fog lejárni a bérleti szerződésük, nem fontos meghosszabbítaniuk. Amikor a járványügyi helyzet megengedi, akkor társaságunk mindenkinek értesítést fog küldeni azzal kapcsolatosan, hogy milyen teendője van a bérleti szerződések meghosszabbítására. Mindenkinek kellő időt fogunk hagyni, hogy a feltételeket tudja teljesíteni, és a szerződések hosszabbítása majd ezután fog megtörténni” – nyilatkozta a lapnak dr. Tóth Andrea, az Ózdinvest Kft. ügyvezetője.

Az ügyvezető kiemelte, hogy a szerződések lejárta semmilyen jogkövetkezményt nem von maga után. Akik előre fizetős villanyórával rendelkeznek, azoknak is folyamatos töltést biztosítanak. Két módon is lehetséges ennek ellenértékét kifizetni. Az alábbi e-mail címek (alexandra@ozdinvest.hu, annamari@ozdinvest.hu, kundetti@ozdinvest.hu) valamelyikére el kell küldeni a szükséges dokumentumokat, vagyis a bérleti díjról és egyéb rezsiköltségekről szóló igazolásokat lefotózva. Ezt követően pedig átutalással, vagy pedig a második emeleten dobozba kihelyezett sárga csekken lehet rendezni az összeget. A csekkekhez egyébként a Lomb út 1. szám alatt is hozzá lehet jutni. A kódot pedig mindenki az e-mail címére kapja meg. A társaság web- és közösségi oldalán is megosztotta a szükséges információkat. Emellett pedig a 06-48/473-555-ös telefonszám 1-es mellékének hívásával is állnak ügyfeleik rendelkezésére. Temetkezéssel kapcsolatban a 06-48/472-006-os elérhetőségen adnak tájékoztatást.

forrás: ozd.hu

Hozzászólás