Home Hírek Döntetlent játszottak az ózdi kézisek

Döntetlent játszottak az ózdi kézisek

613

Ismét döntetlen eredmény született az ÓAM-Ózdi KC hazai mérkőzésén. A mieink ezúttal az FTC U21-Diagnosticum csapatát látták vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A nagy iramú találkozón mindkét fél nagyon akarta a győzelmet, ám végül pontosztozkodással zárult az összecsapás. Az ózdiak a tabella kilencedik helyéről várják a folytatást – írja az ozd.hu.

Fontos mérkőzéssel folytatódott az ÓAM-Ózdi KC programja az NB I/B keleti csoportjának tizennegyedik játéknapján. A mieink az FTC U21-Dignosticum gárdáját látták vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A két csapat őszi meccsén nagyarányú zöld-fehér siker született, az ózdiak pedig szerettek volna visszavágni. Ennek megfelelően nagy lendülettel vetették bele magukat a mérkőzésbe a felek, gyors lerohanások és átlövés gólok jellemezték az első perceket. A játékrész végét jelző sípszó pillanatában 15-17 állt az eredményjelzőn a Ferencváros javára.

A második félidőben sem csökkent a tempó, egy-két gól volt csupán a különbség. Az utolsó percekre is maradtak izgalmak, ám végül egyik csapatnak sem sikerült megszereznie a mindent eldöntő találatot. Végeredmény ÓAM-Ózdi KC – FTC U21-Dignosticum 30-30.

A vendégek eddig megszerzett tizenöt pontjuknak köszönhetően a tabella negyedik helyéről várják a folytatást. Edzőjük, Kiss György a lefújást követően elégedett volt játékosai teljesítményével.

Az ÓAM-Ózdi KC a döntetlent követően a kilencedik helyet foglalja el a tabellán. Csapatunk éppen annyi pontot gyűjtött idáig, mint a hetedik Algyő. Folytatás pénteken ismét hazai pályán, a jelenlegi második helyezett Kecskemét ellen.

forrás: ozd.hu

 

Hozzászólás