Home Hírek Kinyit az ózdi strand

Kinyit az ózdi strand

1053

Ma délelőtt az Önkormányzat tulajdonában álló Ózdi Távhő Kft. és a strandot üzemeltető Ózdi Sport- és Élményközpont NKft. vezetőivel, szakembereivel járta be a strandot Ózd város polgármestere – olvasható Janiczak Dávid közösségi oldalán közzétett posztjában.

A szakemberek és a polgármester felmérte a gépház és a medence test problémáit.

Fotó: Janiczak Dávid / Facebook

Janiczak Dávid megkérte a Távhő Kft. ügyvezetőjét, hogy szakmai és anyagi támogatásukkal a strand megnyitásához szükséges felújítást végezzék el. Halász Sándor támogatóan állt a felkéréshez, és ígéretet tett arra.

Fotó: Janiczak Dávid / Facebook
Fotó: Janiczak Dávid / Facebook

A polgármester hozzátette: “Alapelvem, hogy az összes önkormányzati tulajdonban álló cég és intézmény a város javára lett létrehozva, így szükség esetén segíteniük is kell egymást, ezzel pedig a lakosságot, ami a mai napon ékes példaként a strand ügyében meg is nyilvánult.“

A strand megnyitásának dátuma még nincs meg, de a munkák amilyen hamar csak lehet elkezdődnek.

Minden évben, amikor a strand megnyit azzal egyidejűleg az uszoda bezár. Ebben az évben a járvány miatt nincs konkrét rendelkezés arról, hogy az megnyithatna, így

az zárva is marad szeptemberig és a strand veszi át a szerepét amint megnyit.

Janiczak Dávid végül megköszönte a civilek összefogását és az adománygyűjtés kidolgozását, elkezdését is. Továbbá olvasható, hogy az átutalással érkezett támogatásokat a mai napon a küldő félnek visszautalják.

Hozzászólás