Home Hírek Maszkokat kapott számos ózdi intézmény

Maszkokat kapott számos ózdi intézmény

464

Maszkokat kapott számos ózdi intézmény. A 4000 darab ajándék védőeszköz a kínai Vencsou várossal való kapcsolatunk révén jutott el városunkba. Ezeket Janiczak Dávid polgármester szállította el az intézmények képviselőinek. Főként azokra a helyekre, ahol sok kontaktus van a cégek dolgozóinak a munkájuk során.

A polgármester a városi fenntartású intézményekbe vitte a több ezer maszkot az önkormányzat nevében.

Elsőként az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény számára adta át a védőeszközöket. Mintegy ezer darabot, hiszen az ott dolgozóknak fontos a munkájuk során, a számos kontaktus miatt.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Emellett több száz jutott az Ózdi Roma Nemzetiségi Önkormányzatnak, a helyi ügyeletes óvodáknak, az Ózdi Városüzemeltető Intézménynek, az Ózd Városi Rendészetnek, illetve az Ózdi Városi Televízió dolgozói számára, akiknek azt nyilatkozta, hogy: 

„A kínai Vencsou várossal való kapcsolatunk révén 4000 ajándék maszkot kapott az önkormányzatunk. Ezek egyszer használatos sebészi maszkok, ezért ezeket a maszkokat nagyobb számban osztottuk szét az intézményekben, hiszen ezeket gyakrabban kell cserélni. Főként azokra az intézményekre koncentráltunk, ahol többet találkoznak rászorulókkal, lakossággal, vagy nagyon sokan dolgoznak közterületen” – mondta Janiczak Dávid, polgármester.

A védőeszközöket a polgármester személyesen szállította el az intézményeknek, így lehetőség volt a napi munkával kapcsolatos egyeztetésre is.

forrás: ozd.hu, Janiczak Dávid/Facebook

Hozzászólás