Home Hírek Nyitva a strand

Nyitva a strand

557

Megkezdődött a 2020-as szezon a Városi Strandfürdőben. A járványhelyzet miatt speciális szabályokat kell betartaniuk a vendégeknek, például a beléptetésnél testhőmérséklet mérés is történik. A napsütéses időjárás ma már többeket a medencékbe csábított. Az Ózdi Sport- és Élményközpont munkatársai remélik, hogy a nehéz indulás után jó idény elé nézünk – írja az ozd.hu.

Testhőmérséklet mérést követően válthatják meg jegyeiket a vendégek az Ózdi Strandfürdőben. Ez az egyik hozadéka az elmúlt időszak eseményeinek. A 2020-as idény első napján többen keresték fel a létesítményt. A felfrissülni vágyók között akadt olyan is, aki több évtizede van jelen a strandon, és nagyon elégedett volt a látottakkal.

„Örömmel mondhatom, hogy nagyon jó a véleményem. Két évig voltam itt strandvezető, és mindig szívesen jövök ki a strandra. Ma is már nyitásra itt voltam. Nagyon nagy örömmel tapasztaltam, hogy a terület teljesen rendben van. Az egész park gondozott, és szépen le van nyírva” – emelte ki a lapnak Takács Ferenc.

Szintén a vírushelyzet hozadéka, hogy csupán negyed annyian tartózkodhatnak a strand területén, mint normál esetben, valamint be kell tartani az ajánlott védőtávolságot. A szakemberek elmondták, hogy a medencék a felújítás idején több védőréteget is kaptak, amelyek csúszásveszélyesek lehetnek, így a vendégeknek érdemes körültekintőnek lenniük a vízbe ereszkedéskor.

„Hála istennek az időpont, amit kitűztünk a vezetőséggel azt sikerült betartani, tehát a 13-ai nyitást. Az időjárás is kedvező a nyitási napon, ennek nagyon örülök. A munkálatokat tekintve nagyjából mindent el tudtunk végezni még úgy is, hogy kicsivel kevesebb időnk volt, mint ami szokott lenni. Az embereimre nagyon büszke vagyok, mert amit tudtunk azt megcsináltunk. Innentől egy nagyon jó szezonban reménykedünk” – mondta a lapnak Losonczi László, az Ózdi Sport- és Élményközpont műszaki vezetője.

Az Ózdi Strandfürdő a korábbi gyakorlat szerint reggel 9-től este 7 óráig várja a felfrissülni vágyókat. A most érvényben lévő szabályozások szerint 741 fő lehet egy nap a strandon, melyből egyszerre 180 körül lehetnek majd a nagymedencében, 45 fő a kismedencében, míg a pancsolóban 8 fő tartózkodhat.

forrás: ozd.hu

Hozzászólás