Home Hírek Felújítási és karbantartási munkákkal szépítik az Ifjúsági Parkot

Felújítási és karbantartási munkákkal szépítik az Ifjúsági Parkot

855

A napokban végzik azokat a karbantartási, felújítási munkálatokat, amelyeknek köszönhetően az Ifjúsági Park tovább szépül. Az Ózdi Városüzemeltető Intézmény dolgozói többek között járdalapoznak, padokat újítanak fel, és egyéb munkákat is elvégeznek – írja az ozd.hu.

A betonasztalok alatti alapozást végzik éppen az Ózdi Városüzemeltető Intézmény munkatársai, ahová hamarosan a járdalapokat is lehelyezik. Ez persze csak egyike azoknak a munkáknak, amelyeket ezekben a napokban végeznek az Ifjúsági Park területén. A sokak által látogatott helyen ezen kívül a padok megrongálódott, vagy hiányzó fa elemeit is kicserélik, illetve ezek festését is elvégzik.

„Elkészült a büfésor padkájának a murvázása. Ezt körülbelül két héttel ezelőtt kezdtük meg. Kihelyeztünk három új, fém szemetes edényt, és négy fából készült szemetes edényt, ami saját gyártású” – mondta Dubovinszky László, az Ózdi Városüzemeltető Intézmény műszaki vezetője.

A park területén elvégezték a fűnyírást, és újra használható a nyilvános illemhely.

A ping-pong asztalok is megújultak. Azok műgyanta-bevonatot kaptak. Ezáltal tehát nőtt az aktív kikapcsolódás lehetőségeinek száma a parkban. Persze ahhoz, hogy ezeket az eszközöket minél tovább használhassuk, az is szükséges, hogy ezek állapotára valamennyien vigyázzunk.

Az utóbbi napok változékony időjárása persze nagyban befolyásolhatja azt, hogy az ÓVI dolgozói mikor tudják befejezni a felújítási munkálatokat. A parkba egyébként már ma is sokan kilátogattak, így az ott található játszótér hintáit, mászókáit és csúszdáit a gyerekek vették birtokba.

forrás: ozd.hu

Hozzászólás