Home Hírek Önkénteseket kell toborozni, miközben szőlőtőkék közt aszfaltoznak 5,5 Milliárdért

Önkénteseket kell toborozni, miközben szőlőtőkék közt aszfaltoznak 5,5 Milliárdért

1143

A pandémia megmutatta, hogy az egészségügy romokban van. Az ország számos pontján, több, az egészségünkkel kapcsolatos szolgáltatáshoz is önkénteseket toboroznak. A Kormányt ez továbbra sem érdekli, talált egy újabb terepet ahol számolatlanul költheti a milliárdokat átláthatatlan fejlesztésekre! 

Pofátlanság! Egy hetes az a miniszterelnökünk kézjegyével ellátott kormányhatározat, miszerint Tokaj és Zemplén térség fejlesztésére a Tokaj Borvidék Fejlesztési Tanácsnak 149,5 milliárd Ft
– azaz száznegyvenkilencezerötszáz millió Ft –
vissza nem térítendő támogatást biztosít!

Csak hogy jobban értsék, a határozat szerint a dűlőkön 5,75 milliárdból fognak utakat aszfaltozni. Önöknél ahol nap mint nap járnak életvitelszerűen, kényszerűségből közlekednek, már az összes út tökéletesen járható, igaz?

Lesz ott is kisvasút, pontosabban nosztalgia gőzös 1 milliárdért! Egy háborodott elme hobbijait valósítják meg adófizetői pénzből!

De nyugodjanak meg, mert lesz 2 milliárd marketingre is, hogy mindenki örüljön az eszeveszett pénz szórásnak járvány idején, és biztos ami biztos, a menedzsment 7,54 milliárd Ft javadalmazásért majd el is látja a feladatát! Legalább az összes környékbeli fideszes pártkatona meg lesz fizetve, bőségesen!

1792/2020. (XI. 11.) kormányhatározatból megismerheti a befizetett adója elherdálásának további pontjait is!

Ön pedig jelentkezzen
a kórházba önkéntesnek!
Hátha ki tudja belőle fizetni a csekkjeit!

Hozzászólás