Home Hírek Holnaptól viszi a posta házhoz a Jobbik konzultációs kérdőíveit

Holnaptól viszi a posta házhoz a Jobbik konzultációs kérdőíveit

1442

Holnaptól viszi a posta házhoz a Jobbik konzultációs kérdőíveit

Hétfőn kezdi kézbesíteni a posta a Jobbik “valódi nemzeti konzultáció” kérdőíveit – jelentette be vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján Lukács László György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

A párt által meghirdetett “valódi nemzeti konzultáció” lesz a megalapozója annak a valódi programírásnak, amit a Jobbik eltervezett – fogalmazott a politikus, hangsúlyozva, hogy pártja mostanra egyedüliként maradt az ellenzéki oldalon kormányváltásra képes erőként.
Jelezte:

a 4,2 millió magyarországi háztartásba várhatóan a jövő hét során érkeznek 14 pontos kérdőíveik; ezeken öt-öt kérdés az egészségügy és az oktatás, négy pedig a korrupció témájával foglalkozik.

A képviselő megjegyezte: a kiküldéssel egyidejűleg elindul a kérdőívek kitöltésének lehetőségét kínáló online felület is, amely a http://szavazas.vnk.hu oldalon érhető majd el.

lukacs_1
Képünkön Dr. Lukács László György a Jobbik frakcióvezető-helyettese

A legégetőbb kérdések között a jobbikos politikus azt említette, hogyan tudja az állam biztosítani, hogy a lehető legtöbben vehessenek részt a magas színvonalú oktatásban, miként garantálható a kor színvonalának megfelelő, hálapénztől és hosszú várólistáktól mentes egészségügy, illetve hogy “hogyan lehet visszaszorítani az egymást követő kormányok által kiépített, de a Fidesz által csúcsra járatott korrupciót”.

Forrás: MTI.hu és Jobbik

Kép: Haon.hu

Hozzászólás