Home Hírek Sátán történt: Elfogták a sátai rabszolgatartókat Sátán

Sátán történt: Elfogták a sátai rabszolgatartókat Sátán

5939

A ragozás során szerencsétlen nevű, és az utóbbi időben nem túl jó hírű kis borsodi községben (Sátán) nagy fogása volt a rendőrségnek tegnap. Egy évig bezárták bántalmazták és dolgoztatták áldozatukat. Klasszikus csicskáztatás

Őrizetben van az a házaspár, akik Sátán egy férfit évekig bezárva tartottak és dolgoztattak, majd amikor a sértett már nem akarta tovább a ház körüli teendőket elvégezni súlyos fenyegetéssel és bántalmazással bírták rá a további munkára.

Videó az elfogásról:

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kényszermunka és zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 47 éves sátai férfival és 41 éves feleségével szemben.

A gyanúsítottak éveken át dolgoztattak saját portájukon egy helyi középkorú férfit, akinek minden jövedelmét elvették és azzal sajátjukként rendelkeztek. Cserébe a sértett egy komfort nélküli melléképületben lakhatott, és ha azt mondta, hogy nem bír tovább dolgozni, akkor a férj bántalmazással bírta rá további munkára.

V. J-t és V.J-nét Sátán, 2017. március 21-én a délutáni órákban fogták el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársai. A gyanúsítottaknál megtartott házkutatás során egy komfort nélküli helyiségben egy idős nőt találtak a rendőrök. Az asszony elmondta a nyomozóknak, hogy évek óta él abban a szobában, ahonnan nem jöhet ki, nyugdíjával a család gazdálkodik, látogatókat nem fogadhat és nem is telefonálhat.

Az Ózdi Rendőrkapitányság gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vette a házaspárt és a nyomozók előterjesztéssel élnek a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a házkutatás során a gyanúsítottak otthonában lefoglalt iratokat is folyamatosan elemzi, így az ügyben további nyomozati cselekmények várhatók.

Forrás:Police.hu

Hozzászólás