Home Hírek Az ózdi rendőrökbe hajtott autóval a menekülő férfi! Lövések is dördültek

Az ózdi rendőrökbe hajtott autóval a menekülő férfi! Lövések is dördültek

1682

Filmekbe illő jelent volt tegnap este Ózdon. Rendőrautóval ütközés, leadott lövések, és egy elfogás, ez az üldözés eredménye. 22 éves volt a férfi, akit elfogtak.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei 2017. augusztus 16-án 20 óra 45 perc körül Arlón intézkedés alá akarták vonni egy terepjáró sofőrjét. A férfi a rendőri jelzéseket figyelmen kívül hagyta és gépjárművével Ózd irányába elhajtott. A rendőrök követték az autót, majd a segítségükre siető kollégáik megkülönböztető jelzést használva próbálták megállítani a gépjárművet Ózdon.

A férfi terepjárójával először az egyik, majd az időközben helyszínre érkező másik szolgálati gépjárműnek is nekiütközött, továbbá az egyik, gyalogosan közlekedő rendőr felé hajtott. Az élet és testi épség megóvása érdekében a rendőr a gépjármű kerekére célzott lövést adott le.

Az eset során a rendőrök nem sérültek meg, míg a terepjáró sofőrjének könnyű sérülései keletkeztek.

A sofőrt és utasát a helyszín közelében elfogták az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai.

A hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárásban a nyomozást folytató Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – a terepjárót vezető – Cs. Erik 22 éves ózdi lakost őrizetbe vette.

Forrás és fotó:Rendőrség

Hozzászólás