Home Hírek Mekkora balfék: Részegen, pont a rendőr autónak ment neki az ózdi sofőr,...

Mekkora balfék: Részegen, pont a rendőr autónak ment neki az ózdi sofőr, sőt másnap is elkapták

1518

Egy ózdi férfi ittasan nekihajtott egy rendőrautónak, amelyet követően intézkedés alá vonták a járőrök, majd másnap újra kiszűrték a forgalomból, mivel ismételten ittasan vezetett, ráadásul jogosítvány nélkül.

Járőrszolgálatot láttak el az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. január 11-én 18 óra körül a Szenna városrészben. A szolgálati gépjárműben ülő rendőrök látták, hogy a Damjanich úton bizonytalan úttartással közlekedik egy autó.

A szemből jövő autó sofőrje nekihajtott a rendőrautónak, aminek letört visszapillantó tükre.

A fény, illetve hangjelzésre megálló személygépkocsi sofőrje az intézkedő rendőröknek elmondta, hogy szeszes italt ivott, amit a helyszínen alkalmazott alkoholszonda is igazolt.

Az Ózdi Rendőrkapitányságra előállított B. Dezső 54 éves helyi lakossal szemben a hatóság járművezetés ittas állapotban elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, a vezetői engedélyét pedig bevonta.

 

Másnap is aznapos volt- Megint lebukott

A járőrök másnap közúti ellenőrzést hajtottak végre Ózdon, amikor 10 óra 30 perc körül, a Jászi Oszkár úton ellenőrzés alá vontak egy járművet és annak vezetőjét.

A sofőr szinte kérdés nélkül közölte, hogy alkoholt ivott, amit a szonda pozitív eredménye is igazolt.

A továbbiak folyamán az is kiderült, hogy ő volt az a személy, aki előző nap ittasan nekihajtott egy rendőrautónak. – számol be a nem mindennapi esetről az Ózdi Rendőrkapitányság

Forrás és képek: Rendőrség

 

Hozzászólás