Home Hírek Hangfelvétel Ózdról – A rátermettség számít

Hangfelvétel Ózdról – A rátermettség számít

1752

 

Újabb hangfelvételt hozott nyilvánosságra a Habony-média az ózdi polgármester 2016-os lehallgatásából.

A hangfelvételen az hallatszik, amint Janiczak Dávid polgármester Dr. Almási Csaba jegyzővel humánpolitikai döntések előkészítéséről tárgyal a titkárság dolgozói kapcsán.

A pestisracok.hu ugyan megpróbálja negatív hangvételbe helyezni a hallottakat, azonban nézzük meg mi történik valójában.

A Jegyző, a hangfelvétel tanúsága szerint elkötelezett amellett, hogy profi, képzett dolgozó kerüljön a titkárságra. A polgármester erre ráerősítve még megjegyzi egy fontos alapelvét is, hogy olyan személyre számít aki nem ébreszt benne túlzott szimpátiát, ahogy a felvételen fogalmaz:

„Mert az is fontos, hogy ne akarjak semmit attól, aki itt van.”

Fontosnak tartom, hogy a munkahelyen, a munkáról lehetőleg semmi ne vonja el a figyelmet, a titkárnő személye a rá bízott feladatok legmegfelelőbb elvégzésében járjon az élen, és mindenki csak arra koncentráljon, hogy a város ügyeit a legmagasabb szinten tudjuk képviselni. Egyébként pedig a nem nyilvánosságnak szánt, zárt körű beszélgetésben mindig, mindenkinél lehet találni a nyilvánosság számára nyersként ható mondatokat

– nyilatkozta portálunknak a polgármester.

Bizonyára több munkahelyen megirigyelhetnék ezt a fajta gondolkodásmódot. Ellentétben a fidesz média körítésével tisztán látszik, hogy az ózdi hivatalban a munkaerőt nem külsőleges szempontok, hanem a rátermettség figyelembevételével választják meg.

 

Hozzászólás