Home Hírek Arló: Élettársát zaklatta folyamatosan azzal, hogy megöli

Arló: Élettársát zaklatta folyamatosan azzal, hogy megöli

1051

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy arlói férfival szemben, aki volt élettársát folyamatosan zaklatta, megöléssel fenyegette meg.

 

Zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 29 éves arlói férfival szemben. A gyanúsított 2018 februárjától kezdődően huzamosabb ideig, napi rendszerességgel telefonon és személyesen zaklatta volt párját, akit veréssel, gyerekei elvételével és megölésével fenyegetett meg. A sértett életét az állandósult molesztálás ellehetetlenítette.

Az ügyben indított nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki más életébe rendszeresen, önkényesen beleavatkozik – ha ezzel súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg -, akkor vétség miatt akár szabadságvesztéssel is büntethető. Súlyosító körülmény, ha a háborgató jellegű zaklatást házastárs, volt házastárs, élettárs vagy volt élettárs sérelmére követik el.

Forrás: Rendőrség

Hozzászólás