Home Hírek Botrány! Molotov-koktélt dobna az egyik fideszes képviselő az ózdi intézményvezető irodájára

Botrány! Molotov-koktélt dobna az egyik fideszes képviselő az ózdi intézményvezető irodájára

3588

Molotov-koktéllal fenyegetőzik a Fideszes képviselő Ózdon, ráadásul egy kisgyermekes vezető asszonyt fenyegetett meg terrorcselekménnyel.

Tóth Pál az ózdi Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője a mai testületi ülésen élő közvetítésben terrorcselekmény elkövetésével fenyegette meg a Városüzemeltetési Intézmény igazgató asszonyát.

A képviselő sérelmezte, hogy egy korábbi levelére nem érkezett válasz az intézmény vezetőjétől, és hozzászólásában kilátásba helyezte, hogy Molotov-koktélt dob a hölgy irodájára.

Az egyébként kisgyermekes vezetőasszony higgadt válaszában kérte a képviselőt, hogy a testi épségét lehetőleg ne veszélyeztesse, majd kifejtette, hogy tudomása szerint telefonon kapott választ a műszaki vezetőtől, de őt kéréseivel még egyszer sem kereste a képviselő, a továbbiakban hasonló esetekben közvetlenül hozzá forduljon.

Íme a videó részlet, amiben Molotov-koktéllal fenyegetőzik a kormánypárti képviselő:

A polgármester hozzászólásában felkérte a képviselőt, hogy tartózkodjon terrorcselekmény elkövetésétől.

Az ülés után így nyilatkozott:

„Abban a pillanatban szinte fel sem fogtam, hogy mi hangzik el az ülésteremben. “Korábban Ózdon ilyen még nem történt. Képviselő Úr egyébként is furán viselkedett az ülésen, evidenciákat meg nem értve szólt hozzá, de ez a fenyegetés minden határon túl megy, erre nem lehet magyarázatot adni. Egy felelősséggel bíró megválasztott képviselő nem fenyegethet meg senkit, ráadásul a nagynyilvánosság előtt, élő közvetítésben.

A putnoki lefejezne, az ózdi gyújtogatna -Erőszakos kampányra készül a Fidesz?

Azt csak elképzelni lehet, miként terjedne futótűzként a Habony-médiában, ha a település jobbikos polgármestere fenyegetőzött volna hasonlóképpen, minimum a lemondását követelnék a kormány közeli sajtóorgánumok. Már-már megszokottá válik a kormánypárti politikusok agresszivitása, bizonyára mindenki emlékszik az Ózdhoz közeli

Putnok polgármesterének azon kijelentésére, miszerint bízik abban, hogy a választópolgárok nem a nyaktiló alá valókat választják majd meg választáskor.

Tamás Barnabás Putnok polgármestere. Kivégezné az ellenzéki képviselőket?

Nem lehet tehát véletlen az ózdi Fidesz elszólása, jövőre várhatóan minden eddiginél agresszívabb és erőszakosabb kampányra készülhetünk Ózd városában.

Ezt támasztja alá az is, hogy Ózdon a Fidesz fiókcsapatának, a Fidelitasnak a gerincét is a városban nem jó hírnévnek örvendő személyek alkotja.

Kérjen minimum bocsánatot

Amennyiben maradt még tisztesség a helyi kormánypárt képviselőiben, akkor

Tóth Pálnak nyilvánosan bocsánatot kell kérnie,

továbbá követeljük, hogy a tiszta kampánnyal és eszközökkel küzdjön az ózdi Fidesz-KDNP frakció az érdekeik érvényesítése céljából -hangzik a felszólítás a közlemény végén a városvezetés részéről.

Forrás: Ózd Város nyilvános testületi ülése

 

5 COMMENTS

Hozzászólás