Home Hírek Mautner Zsófi gasztroblogger volt az Ózdi Városi Televízió sikersorozatának legújabb vendége

Mautner Zsófi gasztroblogger volt az Ózdi Városi Televízió sikersorozatának legújabb vendége

855

Mautner Zsófi gasztroblogger, műsorvezető volt a póZdium ötödik állomásának vendége tegnap az Olvasóban. A „főzőnővel” készült beszélgetést nagy érdeklődés övezte, sokan ellátogattak az Adorján Lajos terembe. Az Ózdi Városi Televízió beszélgetős műsorában ezúttal Farkas Mózes működött közre. Az ózdi fiú ki akart törni a szegénységből, ezért 19 évesen benevezett az egyik kereskedelmi csatorna főzőműsorába, bár második lett, de az ezzel szerzett ismertséget jó kamatoztatja – írja az ozd.hu.

Farkas Mózes kreatív séf volt a póZdium ötödik állomásának felvezető vendége. A fiatalembert az ország öt évvel ezelőtt ismerhette meg, amikor az egyik kereskedelmi csatorna műsorában forgatta a késeket. A főzéssel 14 évesen ismerkedett meg, a fővárosban nyaralt, és úgy hozta az élet, hogy beiratkozott egy szakács iskolába, majd jött a lehetőség, amikor egy nagyon híres étteremben sikerült elhelyezkednie. Ahogyan ő fogalmazott, ott ismerte fel, hogy nemcsak a rántott húsról szól ez a szakma. Jelenleg Fertődön dolgozik egy falusi vendéglőben, az Ózdi Városi Televízió produkciója kedvéért szívesen látogatott szülővárosába.

A röpke bemutató után Bukovinszky Zsolt Mautner Zsófi gasztroblogger, műsorvezetőt invitálta a színpadra. A mintegy egyórás beszélgetésből kiderült, hogy Zsófi diplomatakarrierjét adta fel az ízek világáért. Nagymamájától tanult meg főzni. Tizenöt szakácskönyvet írt, amelyekkel főként a háziasszonyokat szólítja meg, volt, amelyiket mandarin nyelven is kiadták. Hat nyelven beszél, receptjeit pedig a fél ország főzi. Elsőként kezdett az országban gasztroblogírásba. A magát csak „főzőnőnek” nevező műsorvezető azt mondja, az ételnek két útja van. Az egyik, ami a gyomorba vezet, a másik pedig a szívhez visz. Utóbbi sokkal jobban érdekli.

Az Ózdi Városi Televízió nagy sikerű produkciójára most is sokan ellátogattak az Olvasó Adorján Lajos termébe.

A beszélgetéssorozat egészen júliusig tart, március 23-án Alföldi Róbert színész, rendező lesz városunk vendége. A talkshow-kat egyébként három hónapos csúszással tűzik műsorukra, így a Lakatos Márkkal készült felvételt március 16-án 19 óra 30 perctől tekinthetik meg a nézők. Az eddigi adásokat pedig a www.ovtv.eu internetes oldalon lehet nyomon követni.

forrás: ozd.hu

Hozzászólás