Home Hírek Leszúrtak egy lovat Csernelyben

Leszúrtak egy lovat Csernelyben

4176

Leszúrtak egy lovat és egy hidat is megrongáltak Csernelyben. Az eset kedden éjszaka történt a településen. A hobbi állattartó azt mondta: ilyenre, vagy hasonlóra még nem volt példa a faluban. A férfi értesítette a rendőrséget és feljelentést tett. Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai már nyomoznak az ügyben – írja az ozd.hu.

Ahogy minden reggel, úgy szerdán is a lovak etetésével és gondozásával kezdte a napot Bogárdi György. A férfi hobbiból tartja az állatokat, illetve fedeztetés céljából. Aznap hajnalban, gondozás közben azonban nem mindennapi dolgot vett észre.

Az eset Csernelyben történt. A férfi először azt hitte, hogy egy másik ló rúghatta meg, és abba halt bele, de ismerősei hívták fel a figyelmet rá, hogy az nem ilyen nyomot hagyna. Kiderült, hogy egy körülbelül 7 centis vágás van az állat hasán. Bogárdi György elmondta, hogy bár szoktak lenni nézeteltérések és hangoskodások, de ilyenre még nem volt példa a faluban. A ház és környéke az ilyen esetek miatt van bekamerázva, azonban több hektár földjével ezt nem teheti meg. A lovakat tartó férfi elmondta azt is, hogy kedd éjszaka más különös dolgok is történtek a környéken.

„Pletyka szinten hallottam, hogy az éjszaka több helyre betörtek, illetve bementek, de én ezt nem tudom igazából, ez csak az amit hall az ember, erre nem lehet felülni. Viszont ez ami nálam történt ez példátlan és siralmas, megmagyarázhatatlan számomra is” – mondta Bogárdi György.

A férfi elmesélte azt is, hogy reggelre a házához közeli Csernely patakon átívelő fahíd fél oldala is le volt törve. Ez stábunk kiérkezésekor már szalaggal volt lezárva. A férfi azonnal értesítette a rendőrséget, és feljelentést tett az ügyben, amelyben több százezer forintos kára keletkezett. Az Ózdi Rendőrkapitányság hivatalvezetője kérdésünkre elmondta, hogy már zajlik a nyomozás az ügyben, de egyelőre bővebb információkkal nem szolgálhatnak az eset kapcsán.

forrás: ozd.hu

Hozzászólás