Home Hírek Online és a televízióban lesz az augusztus 20-ai ünnepség

Online és a televízióban lesz az augusztus 20-ai ünnepség

1141

Online és a televízióban zajlik majd az augusztus 20-ai ünnepség. Tegnap a Kormányinfón jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy maradnak a jelenlegi járványügyi intézkedések, és így továbbra sem tarthatóak meg az 500 fő feletti zenés, táncos rendezvények az országban – írja az ozd.hu.

Ennek értelmében városunkban is elmarad a hagyományos Szent István-napi ünnepség és az ahhoz kapcsolódó programok. A tervek szerint az Ózdi Városi Televízió augusztus 20-án tűzi műsorára az erre az alkalomra készített felvételeket. Farkas Péter Barnabás alpolgármester elmondta, hogy bár bíztak benne, hogy meg tudják tartani az eseményt, de az emberek biztonsága fontosabb.

„A március 15-éhez hasonló módon online formában a televízió képernyőjén keresztül fogjuk bemutatni majd azt a megemlékezést, amelyet polgármester úr, illetve Szőke Gábor atya és a képviselők jelenlétével azokat a hagyományos mozzanatokat, mint a kenyérszentelés, illetve az ünnepi beszéd fogunk majd megejteni. Sajnálatos tény, hogy nem sikerül megrendezni azokat az eseményeket, amelyet augusztus 20-án éveken keresztül az Ifjúsági Parkban a nagyközönség számára tudtunk prezentálni, hiszen most nem nyílik rá lehetőség a szabályozások okán” – mondta a lapnak Farkas Péter Barnabás, alpolgármester.

 

Hozzászólás