Home Hírek Németországból érkeztek ágyak és más eszközök az ózdi kórházba

Németországból érkeztek ágyak és más eszközök az ózdi kórházba

2527

Németországból érkeztek ágyak és más eszközök az ózdi kórházba

A németországi Regensburgból, egy szociális otthonból érkezett  többek között 18 új, vagy alig használt elektromos kórházi ágy, éjjeli szekrény, kapaszkodó, ágyrács, matrac az ózdi Almási Balogh Pál Kórházba – tudatta a legnagyobb közösségi média oldalon Janiczak Dávid, Ózd polgármestere.

regensburg1

Mint a bejegyzésből kiderült, a külföldi utat, és a felajánlást Rig Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselőjének közreműködése mellett sikerült megvalósítani városunknak, aki már meglévő adományozóval kötötte össze a települést és az intézményt.

regensburg2

regensburg3
A képen Rig Lajos országgyűlési képviselő, a kórház alkalmazottjai és Janiczak Dávid pakolják az adomány ágyakat Regensburgban

 A regensburgi adomány keretében a már elhasznált és a betegek kényelmét és biztonságát kevésbé szolgáló régi eszközöket lehet lecserélni az ózdi kórházban.

regensburg4

Mint írták, az adományok átvételét követően Rig Lajos és Janiczak Dávid még ellátogatott egy helyi kórházba is, ahol tárgyalásokat folytattak annak érdekében, hogy jövő év elején, egy nagyobb adomány is érkezhessenek Ózdra, amely modern és nagyobb értékű gépekből és eszközökből fog állni.

Reméljük, hogy az új ágyak az ózdi betegek kényelmét fogják szolgálni hosszú időn keresztül!

 

Hozzászólás