Home Hírek Hazai pályán szenvedett vereséget a Lóci DSE női kézilabda-csapata

Hazai pályán szenvedett vereséget a Lóci DSE női kézilabda-csapata

808

Hazai pályán szenvedett nyolcgólos vereséget a Lóci DSE női kézilabda-csapata a Hajdúböszörmény ellen. A vendégek jobban kezdték a mérkőzést, azonban az ózdi lányok fel tudtak zárkózni, és sokáig egyenrangú ellenfelei voltak a listavezetőnek. A végére viszont elfáradtak, így beleszaladtak egy nagyobb különbségű kudarcba – írja az ozd.hu.

A listavezető Hajdúböszörményt fogadta a Lóci DSE az NB2 Keleti csoportjának 12. fordulójában. A vendégek lendületesebben kezdtek, és rögtön több gólos előnyt tudtak kialakítani, ám a mieink gyorsan felzárkóztak, sőt egyenlíteni is sikerült. Félidőre 13-11-es böszörményi vezetéssel vonulhattak a csapatok. Fordulás után egy ideig még jól küzdöttek az ózdi lányok, és egy-két gólnál jobban nem engedték elhúzni riválisukat. Az utolsó tíz-tizenöt percben azonban teljesen szétestek, sok technikai hibát vétettek, a HTE pedig könyörtelenül kihasznált minden botlást, gyors ellentámadásokkal, lerohanásokkal alakították ki a 24-32-es végeredményt. Barta Zsolt csalódottan értékelt, a Marosi István Városi Sportcsarnokban most szinte viszontlátta a két csapat korábbi mérkőzését – írja a lap.

A böszörményiek a tabella éléről várják a folytatást, és bár eredetileg az első négyet célozták meg, most már nem akarják kiengedni a kezükből az első helyet. A Lóci az újabb vereséggel a tizenegyedik a tabellán, mindössze a Szepa KSE-t tudhatják maguk mögött. Folytatás most szombaton, Hevesen.

forrás: ozd.hu

 

Hozzászólás