Home Hírek Szombaton kinyit az ózdi strand

Szombaton kinyit az ózdi strand

1346

Szombaton kilenc órakor kinyit az ózdi strand, de csak szigorú szabályok mellett. Belépéskor testhőt mérnek, és a megszokotthoz képest csak negyedannyi vendég tartózkodhat majd egyszerre a strand területén. Emellett a medencék mellett napozóknak, az öltözőknél és az illemhelyiségnél való sorban álláskor meg kell tartani az ajánlott védőtávolságot – írja az ozd.hu.

A közös öltözőben pedig csak három vendég tartózkodhat egyszerre. A szabályok betartására alkalmazottak fognak odafigyelni. Fontos, hogy a medencéket csak egy oldalról lehet majd megközelíteni, ez a számlálást segíti. A létesítményben félóránként fertőtlenítenek majd, valamint sokfelé helyeznek ki kézfertőtlenítőt.

„741 fő lehet majd egy nap a strandon, de ez az összlétszám egyszerre nem tartózkodhat majd a medencékben, mert ott is négy négyzetméter felületet kell majd adnunk egy fürdőző vendégnek. Ami azt jelenti, hogy 180 körül lehet majd a nagymedencében, 45 fő a kismedencében, és a pancsolóban pedig 8 fő tartózkodhat egyszerre a medencében” – mondta a lapnak Losonczi László, az Ózdi Sport- és Élményközpont műszaki vezetője.

forrás: ozd.hu

 

Hozzászólás