Home Hírek Ózdon is lesz McDonald’s – jelentette be a polgármester

Ózdon is lesz McDonald’s – jelentette be a polgármester

5277
Mc Donald's

Több évnyi előkészítő munka után a McDonald’s gyorsétteremlánc Ózdon is éttermet nyit. Már csak a képviselő-testület terület értékesítésről szóló döntése szükséges, aztán hamarosan jöhet is az építkezés, a nyitást 2021-re tervezik.

Janiczak Dávid, Ózd város polgármestere számolt be Facebook oldalán a gyorsétterem nyitásról. A leírásból az is kiderül, hogy 70 fő foglalkoztatásával jár az étterem üzemeltetése, és McDrive, játszótér, parkoló is jár majd a vendégeknek. A városközponti Atomium szobros körforgalom melletti kutyafuttatót nézte ki a ’Meki’, amit a megvásárlás után az önkormányzat át fog költöztetni egy megfelelő közeli helyre.

Évek óta várják az ózdiak, hogy ne kelljen Miskolcra, Egerbe, vagy Salgótarjánba utazni ha megkívánnak egy amolyan mekis sajtburgert, most végre valóra válhat sokak kérése.

Megjegyzendő, hogy a 2014-es választást követően több hiányossággal együtt vette át a várost Janiczak, például akkor még mozi sem volt, az előző fideszes vezetés szerint ugyanis nincs rá igény Ózdon. Mára 4 éve üzemel nagy sikerrel a 3D-s, felújított minden igényt kielégítő mozi, most pedig itt az újabb lépés mellyel bővül a város kínálata és vonzereje, hamarosan épül a McDonald’s.

Hozzászólás